Se incarca...

Azi Ai Transport Gratuit* Direct La Tine Acasă La Orice Comanda Peste 200 lei. Detalii aici

Renuntarea la cumparare

1. Ca să returnezi produsele vândute de Eco-iluminat, completează formularul de Returnare produse aflat in Contul tau.

2. Pentru a putea completa si trimite formularul de Returnare produse trebuie sa fii inregistrat in contul tau. Logheaza-te ca sa vezi lista de produse pe care le-ai cumparat si pe care inca le poti returna conform termenului de retur si pentru ca informatiile despre returul tau sa fie preluate automat in formular.

3. Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur detaliate mai jos

  • Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.
  • Daca in decurs de 14 zile calendaristice de la data receptionarii unui produs doresti sa renunti la cumparare, poti sa il returnezi si vei primi banii inapoi.
  • Dreptul de retur in 14 zile calendaristice se adreseaza clientilor persoane fizice care au achizitionat produse de pe site-ul www.eco-iluminat.ro.
  • Clientii au dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

EXCEPTII

  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
  • Nu pot fi returnate produsele manufacturate conform indicatiilor cumparatorului.
  • Nu pot fi returnate produsele pentru care preturile au fost reduse in urma unei negocieri, care au fost procurate din afara Romaniei si livrate "La comanda" speciala a cumparatorului sau care au fost aduse si livrate cumparatorului prin "Comanda externa", din afara teritoriului Romaniei.


INFORMATII PRIVIND EXERCITAREA DREPTULUI DE RETRAGERE

(1.1) Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile.

(1.2) Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua "la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a ultimului produs, daca produsele au fost comandate intr-o singura comanda si au fost livrate separat."

(1.3.) Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând formularul de Returnare produse aflat in Contul fiecarui Cumparator. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.
Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

(1.4.) Putem amâna rambursarea pâna la data la care primim înapoi produsele sau pâna la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis înapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

(1.5.a) Daca ati receptionat produse in legatura cu contractul, expediati produsele sau înmânati-le direct noua la adresa SUPER ECO-CASA SRL din Str. Valcea nr.60, Aninoasa, Jud. Dambovita, fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

(1.5.b) Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

(1.5.c) Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru rambursarea integrala a produselor returnate, acetea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, daca este posibil in ambalajul original si avand toate accesoriile si consumabilele aferente (daca este cazul, inclusiv manuale, becuri si baterii, telecomenzi, cd/dvd-uri, etc).

CONSTATARE RETUR SI RAMBURSARE SUME

Dupa sosirea produsului/produselor la sediul SUPER ECO-CASA S.R.L., personalul calificat va verifica si constata starea in care au fost receptionate produsele returnate. 

Daca produsul a fost platit prin transfer bancar sau ramburs, valoarea returului va fi platita Cumparatorului intr-un cont furnizat de Cumparator, in maxim 7 zile de la data renuntarii la cumparare, daca produsele au intrat in posesia SUPER ECO-CASA SRL.


INLOCUIREA PRODUSELOR

Pentru produsele cumparate pentru care cumparatorul agreeaza inlocuirea, vanzatorul va inlocui produsul cu unul nou, la fel cu modelul specificat in comanda initiala a cumparatorului. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs din aceeasi categorie de o valoare mai mare, cumparatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.


COSTURI SI TAXE SPECIALE PENTRU RETUR PRODUSE

Costuri suportate de catre cumparator:

- Costurile de returnare/transport prin curier ale produselor, in cazul in care cumparatorul renunta la cumparare in termen de 14 zile calendaristice de la receptia produselor.

Costuri suportate de catre vanzator:

Costuri de retur si transport curier pentru produse, daca la receptia produsului cumparatorul constata ca:

- Produsul nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.

- Produsul nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului.


RAMBURSAREA SUMELOR

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Returul produselor se supune Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.