Se incarca...

Azi Ai Transport Gratuit* Direct La Tine Acasă La Orice Comanda Peste 200 lei. Detalii aici

Lămpi cu senzori în Eco-iluminat:

Lămpi cu senzori sunt prin definitie acele corpuri de iluminat la care lumina este actionata de un senzor de miscare sau de prezenta. In momentul in care se detecteaza miscare in raza lor de actiune, lumina se aprinde automat si apoi se stinge automat dupa un interval de timp programabil, de obicei intre 15 secunde si 15 minute. Puteti oricand sa adaugati senzori de miscare sau intrerupatoare cu senzor tuturor corpurilor de iluminat existente, pentru a face economii de energie electrica de pana la 50% fata de folosirea corpurilor de iluminat fara senzori.

Cele mai accesibile ca pret sunt corpurile de iluminat cu senzor incorporat gen aplice si plafoniere cu senzori pentru perete si tavan, din care avem la eco-iluminat.ro peste 65 modele.

Pentru iluminatul de siguranta si pentru indepartarea hotilor sunt de neinlocuit proiectoare / reflectoare cu senzor reglabil. Pe fatada casei ori la intrare se pot monta numere de casa cu senzor, la care lumina se aprinde automat si se stinge automat la un interval de timp programabil.