Se incarca...

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. Super Eco-Casa S.R.L. poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, exacte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Date personale" din "Contul meu".

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Super Eco-Casa S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre S.C. Super Eco-Casa S.R.L. pentru  confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul S.C. Super Eco-Casa S.R.L, iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. Super Eco-Casa S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. Super Eco-Casa S.R.L..

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Confidentialitatea datelor personale transmise prin intermediul formularelor din magazinului online www.eco-iluminat.ro este asigurata de un certificat SSL.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra transmisa la adresa Str, Valcea nr. 60, Aninoasa, Jud, Dambovita, Romania se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Super Eco-Casa sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Super Eco-Casa sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Super Eco-Casa sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. dreptul de a cere Super Eco-Casa sa inceteze expedierea de mesaje promotionale solicitate initial in mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office [at] eco-iluminat.ro;

e. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.eco-iluminat.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.eco-iluminat.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.eco-iluminat.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA LEGALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

S.C. Super Eco-Casa S.R.L.  declara pe propria raspundere faptul ca intreg continutul de pe site-ul sau www.eco-iluminat.ro este original si ca toate resursele folosite (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producatori, furnizor etc.), fara sa incalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricaror cazuri de incalcare a drepturilor de autor, www.eco-iluminat.ro va pune la dispozitie adresa de e-mail copyright [at] eco-iluminat.ro.
Intregul continut al site-ului www.eco-iluminat.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Super Eco-Casa si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Super Eco-Casa a oricaror elemente enumerate mai sus va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. garanteaza oricarui utilizator accesul in interes personal pe acest site. S.C. Super Eco-Casa S.R.L. declara pe proprie raspundere ca interzice in mod explicit si va interzice prin orice mijloace tehnice si legale aflate la dispozitia sa: descarcarea sau modificarea partiala sau integrala a site-ului www.eco-iluminat.ro, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informatiilor din site in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare oricaror interese ale S.C. Super Eco-Casa S.R.L., proprietarul de drept si de fapt al site-ului www.eco-iluminat.ro.

5. Descrierea produselor

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. declara pe propria raspundere ca produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate si oferite de producatorul lor, in limita stocului disponibil. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca produsele originale cumparate prin intermediul acestui site sunt destinate uzului casnic.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate. S.C. Super Eco-Casa S.R.L. va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume platite de orice cumparator in avans - fara a fi primit o confirmare a comenzii - vor fi rambursate de catre S.C. Super Eco-Casa S.R.L.  in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 7 zile, in cazul in care Super Eco-Casa SA nu poate onora comanda confirmata.

Cu acordul consumatorului, S.C. Super Eco-Casa S.R.L. poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar, se va recurge la rambursarea de catre S.C. Super Eco-Casa S.R.L. a sumei platite de catre consumator in termen de maxim 7 zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fara ca sa creeze obligatii contractuale; cu toate precautiile luate de S.C. Super Eco-Casa S.R.L., produsele livrate pot diferi usor de imagini in ceea ce priveste culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc., caz in care orice cumparator poate renunta la achizitie. S.C. Super Eco-Casa S.R.L. declara faptul ca toti producatorii produselor originale vandute prin intermediul site-ului www.eco-iluminat.ro - si-au rezervat dreptul sa modifice specificatiile tehnice si comerciale ale produselor fara notificare prealabila.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Descrierile produselor prezentate in magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci in parte. Acestea corespundeau realitatii in momentul introducerii lor in website. S.C. Super Eco-Casa S.R.L nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau modificari aparute.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora - si isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului, importatorului si service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorii nostri. 

Valoarea maxima a obligatiilor companiei S.C. Super Eco-Casa S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. Super Eco-Casa S.R.L. de la acest client.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L  nu este raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca S.C. Super Eco-Casa S.R.L a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) posibilitatea sau imposibilitatea accesarii website-ul de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
e) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L  isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment intreg continutul acestui site fara o notificare prealabila.

6. Preturi

Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si includ TVA si taxa verde (daca este aplicabila produselor comandate). Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.

Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul www.eco-iluminat.ro. In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei.

Toata oferta si toate promotiile (inclusiv cele din Black Friday) sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Promotiile nu se cumuleaza sub nici o forma, unui produs aflat in promotie neputand a i se aplica si o alta reducere.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului a fost introdus gresit in baza de date sau afisat gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

7. Livrarea produselor

Super Eco-Casa isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

*Livrarea pe teritoriul Romaniei este GRATUITA pentru toate comenzile mai mari de 200 lei inclusiv TVA, in peste 5800 de localitati din Romania, fara km suplimentari.

Tariful aferent livrarii comenzilor cu valoare sub 200 lei este de 16.90 lei inclusiv TVA in toate cele peste 5800 localitati mentionate mai sus.

Pentru orice alta localitate din Romania care nu se afla intre cele 5800 de mai sus, la tariful de 16.90 lei se adauga un cost suplimentar de 0,70 lei / km suplimentar fara TVA, calculat automat in momentul in care introduceti judetul si localitatea de destinatie.

Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii; la livrare este necesara semnatura de primire dupa verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Cumparatorul are obligatia sa verifice in maxim 48 ore de la primirea coletului daca produsele comandate sunt intacte. Daca exista produse lipsa ori deteriorate, cumparatorul are obligatia sa trimita o sesizare scrisa la adresa service [at] eco-iluminat.ro, care sa fie insotita de poze ale produselor deteriorate, respectiv codul produselor lipsa. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare si nu va fi acceptatata de S.C. Super Eco-Casa S.R.L..

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Super Eco-Casa S.R.L. care includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va face inca o incercare de a livra, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata. De asemenea, S.C. Super Eco-Casa S.R.L. poate anula orice comanda in cazul in care pretul afisat in mod eronat este într-atât de disproportionat fata de valoarea bunului, incat are caracter derizoriu.

8. Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua exclusiv in avans sau cel mai tarziu la livrarea produselor.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. isi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti sau a intregii valori a produselor. Produsele care au status de stoc "Comanda externa" sau "La comanda" pot face obiectul unor plati in avans, integrale sau partiale, dupa caz.

Pentru produsele cu ridicare de la sediul FAN COURIER, plata trebuie efectuata 100% in avans; produsele vor fi livrate la sediul FAN COURIER indicat numai dupa ce banca noastra va confirma incasarea.

Plata in avans se poate realiza prin dispozitie de transfer sau ordin de plata, in baza unei facturi proforma; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Super Eco-Casa S.R.L. la adresa de e-mail comenzi [at] eco-iluminat.ro. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului.

In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului.

Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii.

Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

9. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site au o garantie de la minim 24 luni si pana la maxim 60 luni din momentul achizitiei, in functie de furnizorul fiecarei marci in parte. Fiecare produs este insotit de Certificatul de garantie al producatorului sau de Certificatul de garantie emis de SUPER ECO-CASA S.R.L., cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Pentru orice problema aparuta in perioada de garantie si nerezolvata de departamentele service mentionate in certificatul de garantie care insoteste produsele, va puteti adresa S.C. Super Eco-Casa S.R.L. la e-mail service [at] eco-iluminat.ro.

Garantia pentru produsele vandute pe acest site este de minim 24 luni de la data achizitiei, cu exceptia bateriilor, acumulatorilor de uz casnic, a becurilor si a surselor de iluminat in general, care sunt materiale consumabile, si pentru care garantia este de 30 zile de la momentul achizitiei.

Garantia se acorda la sediul S.C. SUPER ECO-CASA S.R.L. din Str. Valcea nr. 60, Aninoasa, Dambovita, ROMANIA, unde ne puteti oricand contacta la tel. 0752 173 302.

10. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca rezolvarea amiabila nu este posibila, alternativ, potrivit art. 25 din OG nr. 28/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti, care transpune prevederile Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va puteti adresa unei entitati SAL din Romania.

Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. Super Eco-Casa S.R.L., domnul Bogdan Dobanda va sta cu placere la dispozitie, la telefon 0752 173 302 si la adresa de e-mail service [at] eco-iluminat.ro.

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.