Se incarca...

Ai reducere 20% cu codul PREMIUM2018 la orice comanda care depășește 500 lei pentru unele din produsele selecționate Ideal Lux . Vezi produsele selecționate aici.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Dorim să te informăm că respectăm prevederile Regulamentului general privind protectia datelor (GDPR) care intră în vigoare la 25.05.2018 și ca atare, am actualizat: Politica de confidențialite, Politica cookie-urilor și Termenii si condițiile de pe Site.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
Compania romana S.C. SUPER ECO-CASA S.R.L., persoana juridica romana, avand sediul social in Str. Valcea nr.60, 135007 Aninoasa, Jud. Dambovita, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J15/252/2009, avand cod unic de inregistrare fiscala RO25359299, inregistrata sub nr. 12245 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal tinut de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. 

Eco-iluminat – este denumirea comerciala a S.C. SUPER ECO-CASA S.R.L. 

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

Datele dumneavoastra cu caracter personal ajung la noi direct de la dumneavoastra, astfel:

  • Când vă creați un Cont, ne transmiteți: numele și prenumele, adresa de e-mail, telefonul la care sa va contactam.
  • Când plasați o Comandă, ne furnizați informații precum: Bunurile dorite, numele si prenumele, adresa de livrare, detaliile pentru facturare, metoda de plată, număr de telefon, metoda de livrare, etc.
  • Vă oferim și posibilitatea de a vă înregistra în Eco-iluminat prin contul dvs Facebook, caz in care veți fi direcționat către o pagină administrată de Facebook Inc, unde aceștia vă vor informa cu privire la transferul datelor dvs. către Eco-iluminat. Politicile de confidențialitate Facebook pot fi consultate aici: https://www.facebook.com/about/privacy

În cadrul paginii dvs. personale Contul meu din Eco-iluminat aveți posibilitatea să actualizati, sa modificati si sa adăugați informații suplimentare, precum: nume si prenume, număr de telefon, data nașterii, adrese noi de livrare, Date noi de facturare, etc.

Pe Site-ul nostru web putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de utilizare cookie-uri.

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării Site-ului nostru, ca sa vă personalizam experiența online și sa vă punem la dispoziție oferte adaptate profilului dvs.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciilor Eco-iluminat in propriul dumneavoastra beneficiu.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

a) Crearea și administrarea contului în cadrul Site-ului Eco-iluminat;

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;

c) Solutionarea anulărilor, retururilor, garantiilor sau a oricaror alte probleme de orice natură referitoare la o comandă si la bunurile achiziționate;

d) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

e) Asigurarea serviciilor de suport legate de livrarea comenzilor dvs.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea contractului între Eco-iluminat și dvs. De asemenea, anumite prelucrări in aceste scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

2. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Pentru ca sa aveti cea mai buna experienta online, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

3. Pentru marketing si Comunicari comerciale

Va putem trimite Comunicări comerciale prin orice tip de mesaj (de ex. e-mail, SMS, telefonic, etc) cu privire la subiectele dvs de interes și loializare (de ex. puncte de fidelitate, statusuri de stoc, categorii de produse preferate, scăderi de preț, promoții sau oferte urmărite, etc.)

In acest scop folosim anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător pentru a va crea un profil, intemeindu-ne comunicarile pe consimțământul dvs. prealabil.

In orice moment va puteti retrage consimțământul prin accesarea linkului de Dezabonare din Newsletterele noastre sau prin contactarea noastră directa la adresa mentionata in preambul.

În anumite situații, ne bazam activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială, cu luarea tuturor măsurilor necesare pentru ca  drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

4. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Putem folosi informatii pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială, care pot include:

  • Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
  • Măsuri de protecție a Site-ului web și a utilizatorilor față de atacuri cibernetice:
  • Măsuri de gestionare a altor riscuri.

Temeiul general al acestor genuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, in orice circumstanta garantand un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Stocam datele dvs. cu caracter personal atata timp cat aveți un cont în Eco-iluminat. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului. Vom indeplini aceste solicitări, păstrand anumite informații inclusiv dupa închiderea contului, daca interesele noastre legitime sau legislația aplicabilă o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Putem transmite sau sa dam acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. catre:

  • furnizorii de servicii de curierat;
  • furnizorii de produse, cand livrarea se face direct de la ei catre dumneavoastra;
  • furnizorii de servicii IT;
  • furnizorii de servicii de plată/bancare;
  • furnizorii de servicii de cercetare de piață;
  • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
  • altor societăți cu care dezvoltam programe comune de ofertare pe piață a bunurilor.

Daca avem o obligație legală sau dacă este necesar ca sa ne apăram un interes legitim, putem sa divulgam anumite date cu caracter personal unor autorități publice, asigurandu-ne intotdeauna că accesul tertilor persoane juridice de drept privat la datele dvs. se fac în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor.

 În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal

Stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României. 

Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara Spatiului Economic European. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare, caz in care vom utiliza Clauzele contractuale standard și Privacy Shield ca garanții pentru țările care duc lipsă de o decizie privind caracterul adecvat al protecției din partea Comisiei Europene. 

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație; datele sunt stocate pe servere securizate, toate conexiunile cu Site-ul fiind criptate folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.

Trebuie sa va atentionam totusi ca, in ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru nu putem fi responsabili.

Ce drepturi aveți in calitate de persoane vizate

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal.

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Eco-iluminat, conform celor descrise in prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Eco-iluminat cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine rectificarea de catre Eco-iluminata datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete;
  • dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege; este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, Eco-iluminat sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Eco-iluminat catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
  • dreptul la opozitie - in ceea ce priveste activitatile de prelucrare efectuate pentru scopuri de marketing direct, inclusiv activitatile de profilare; dreptul de opozitie se poate exercita in orice moment, prin transmiterea unei solicitari catre Responsabilul Eco-iluminat cu protectia datelor;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate si
  • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

Identitatea solicitantului. Pentru motive de confidentialitate, va rugam sa transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferenta contului Eco-iluminat, altfel ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea solicitand informatii suplimentare cu scopul de a  confirma identitatea dvs.

Sume percepute. Toate solicitarile de exercitare a unui drept vor fi oferite de noi gratuit, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, excesiva sau repetitivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe, care va va fi comunicata înainte de solutionarea cererii.

Durata raspunsului. Dorinta noastra este de a vă răspunde la orice solicităre valida în termen de maximum o lună, exceptand cazul în care este deosebit de complicat sa va raspundem sau dacă ați făcut mai mult de o solicitare, caz în care vom raspunde in termen de  maximum doua luni.

Drepturile terțelor părți. Nu trebuie să respectăm o cerere daca ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Responsabilul cu protectia datelor

Puteti contacta in orice moment Responsabilul Eco-iluminat cu protecția datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

– prin e-mail la adresa: office@eco-iluminat.ro in atentia Responsabilului Eco-iluminat cu protectia datelor.

sau

– prin poștă sau curier la adresa mentionata in preambul, in atentia Responsabilului Eco-iluminat cu protectia datelor.

Actualizări ale Politicii de confidențialitate:
S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Politica de Confidențialitate. Cea mai recentă versiune va fi afisata în permanență pe Site-ul nostru, ca sa reflecte modificari ale modului de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Politicii de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.