Se incarca...

Azi Ai Transport Gratuit* Direct La Tine Acasă La Orice Comanda Peste 200 lei. Detalii aici

Despre noi

ECO e la moda! BIO e în toate! In alimentele de la supermarket, în punga în care ti le pui ca sa le duci acasa, in combustibilul din rezervor In tot acest iures al incalzirii globale, in goana dupa consumuri si emisii reduse, dupa reziduuri diminuate, iluminatul nu putea sa scape.

Am aflat asadar in ultima vreme ca Edison a facut ceva in sensul asta dar nu destul!! Becul lui nu e eco, ba chiar consuma mult si incalzeste Planeta. Asa ca domnul susnumit a fost pus la locul lui, nu in lada cu istorie a iluminatului, ci pe piedestalul cuvenit unui pionier in domeniu si l-au iluminat cu cateva proiectoare cu LED-uri, asa ca sa se stie de unde a pornit totul.

Cu toate astea, s-a dovedit ca unele becuri bune contin si materiale periculoase. Din acel moment, importatorii lor s-au numit producatori de deseuri de materiale electrice si electronice. Ni s-a mai spus si ca tot ce e bun in materie de iluminat (adica orice in afara de becul lui Edison) e totodata si periculos pentru planeta, asa ca am fost invitati sa fim ecologisti si sa colectam separat aceste deseuri.

Profund ecologist fiind, eu am acum o dilema: cum e mai ecologic pentru Pamant, sa ma urc in masina si sa duc tubul ars pana la primul punct de colectare dintr-un magazin, ori sa-l arunc odata cu  gunoiul menajer?

In toata aceasta harababura, am simtit nevoia unui magazin care sa contina preponderent modele avand caracteristici ecologice pentru iluminatul casnic si profesional; cum nu l-am gasit nicaieri, l-am facut noi.

O sa vezi ca ECO-iluminat inseamna sa ai lumina buna, adaptata fiecarei situatii, ca sa poti citi randurile astea si peste ani, tot fara ochelari.

O sa stii ca ECO-iluminat inseamna sa consumi putin curent electric adio becuri de 100W. Adica o sa se elimine mai putin CO2 in atmosfera pentru producerea acestui curent si astfel o sa contribui si tu la reducerea efectului de sera si a incalzirii globale.

O sa intelegi ca ECO-iluminat inseamna sa dureze mult, peste 8.000 ore adio becuri de 1.000 ore. Adica n-o sa te mai duci una-doua la magazin sa cumperi un bec ( iar s-a ars un bec in sufragerie!!! parca o si aud pe nevasta-mea) si n-o sa mai urci mereu pe scaun sa-l inlocuiesti, punandu-ti in pericol viata. Asta inseamna ca viata ta e mai sigura. In plus, inseamna ca ti-am daruit Timp. Cand ai primit ultima oara Timp in dar, cand toti incearca sa ti-l ia?

O sa te bucuri pentru ca ECO-iluminat inseamna solutii complete, inclusiv becul economic, cablul de alimentare, stecherul, accesoriile de montaj, dibluri si holzsuruburi. Daca vrei sa fii si mai ecologist, becul de rezerva il poti lua tot acum. Fiecare produs are o lista completa de accesorii, iar curierul n-o sa mai polueze inca o data Planeta, ca sa ti le-aduca.

O sa-ti placa sa revii la ECO-iluminat, pentru ca te ajuta sa iti sporesti economiile, ori chiar sa ai un mare Profit. Cand o sa vezi cati bani poti sa economisesti in urmatorii 10, 20, 100 de ani, n-o sa mai vrei solutii de moment. Serios vorbind, ce banca iti aduce in buzunar un profit pur de 500%, fara comisioane pentru: depunere, interogare, administrare, retragere culcare, sculare? Pai da, pentru ca daca platesti doar 20%  (adica de cinci ori mai putin) ca sa ai aceeasi lumina (adica 100% lumina), asta inseamna profit 500%.

O sa gasesti oricand in ECO-iluminat, la orice ora din zi si din noapte, instructiunile de montaj, intretinere si utilizare pe care el, meseriasul, ti le-a aruncat la gunoi odata cu ambalajul, evident fara sa le citeasca (Eu am montat mii da d'astea la viata mea). Imi cer scuze anticipat tuturor meseriasilor care citesc si respecta instructiunile de instalare inserate cu sârg de producatori in fiecare ambalaj.

O sa fii uimit ca ECO-iluminat iti arata exact cati bani economisesti si cum sa plantezi arbori din fotoliul comod din care ne urmaresti acum, folosind calculatorul de economii.

Sunt mai multe cai sa faci asta, si te invitam sa le explorezi:

  1. Daca schimbi doar becurile cu tuburi fluorescente sau cu becuri economice, economiile imediate sunt intre 71% si 80%.
  2. Daca e vremea pentru un corp de iluminat nou, toate solutiile din ECO-iluminat sunt alese astfel incat sa fie ecologice si sa ai garantia unei durate indelungate de functionare cu consumuri extrem de reduse fata de solutia clasica. Economisesti astfel intre 75% si 85%.
  3. Poti economisi intre 80%-90% cu senzori care comanda automat iluminatul. Gandeste-te!!! Copiii sunt plini de energie si trec dintr-o camera in alta, fara grija de a stinge lumina. Senzorii fac astfel incat lumina sa se aprinda singura cand ei intra si stau in camera, apoi lumina se stinge singura cand copiii pleaca din camera. Banii se vor ingramadi sa stea in buzunarele tale.
  4. Daca instalezi chiar acum corpuri de iluminat care sa aiba si senzor inclus, poti sa platesti doar 10% ca sa obtii aceeasi lumina, adica o sa ai un profit de 1000%!!!
  5. Daca vrei si mai mult, poti avea si telecomanda, adica nu te mai dai jos din pat ca sa stingi lumina, ci doar apesi pe un buton. Totul e sa nimeresti telecomanda corecta
  6. In fine, daca numele tau este Mr. Perfect, ECO-iluminat iti ofera sisteme integrate, care adapteaza automat lumina, amplificand-o automat daca soarele intra in nori sau se insereaza, respectiv diminuand-o automat daca pe geam intra din ce in ce mai multa lumina.

Vorba multa, saracia omului! Te invit acum sa-ti cauti cele de trebuinta in magazinul cu solutii ecologice de iluminat, cu-o ceasca de cafea alaturi si, daca ai nevoie de-ajutor, sa ne suni sau sa ne scrii.

Cu drag,

Echipa ECO-iluminat