Se incarca...

Ai reducere 20% cu codul ECOPREMIUM la orice comandă mai mare de 500 lei pentru unele din produsele selecționate Ideal Lux.

Corpuri de iluminat interior in Eco-iluminat:

Corpuri de iluminat interior sunt acele corpuri de iluminat destinate utilizarii in spatii interioare uscate si fara umezeala, nefiind bine protejate impotriva patrunderii apei sau a prafului.

Cele mai cautate corpuri de iluminat interior sunt cele de tip lustre si candelabre, disponibile in Eco-iluminat.ro in peste 1100 de modele. Potrivite pentru iluminatul general sunt si corpurile de tip aplice (montate pe perete, peste 1.500 produse) sau plafoniere (montate pe tavan, peste 1.200 variante).

Cele peste 1500 tipuri de pendule si peste 600 modele de suspensii sunt ideale deasupra meselor din bucatarie sau living. Potrivite pentru iluminat general si de atmosfera sunt cele peste 400 modele de lampadare. Pentru lectura sunt ideale corpurile de iluminat interior de tip veioze (730 tipuri) sau lampi de birou (170 produse). Lumina poate fi directionata cu spoturi (disponibile in peste 950 variante). In zilele toride de vara e bine sa ai o lustra cu ventilator.