Se incarca...

Corpuri de iluminat exterior în Eco-iluminat:

Corpuri de iluminat exterior sunt prin definitie acele corpuri de iluminat care au fost proiectate pentru folosire in spatii exterioare si care sunt foarte bine protejate impotriva patrunderii apei si a prafului.

Cele mai apreciate sunt cele de tip aplice de exterior, montate de obicei pe perete dar putand a fi montate si pe tavan, disponibile in Eco-iluminat.ro in peste 270 de variante. Potrivite pentru iluminatul general in balcoane si pe terasele acoperite sunt lampile de tip plafoniere de exterior.

Pentru lumina de orientare, arhitecturala si de atmosfera avem peste 80 spoturi. Pentru coridoare, holuri si spatii exterioare cu inaltime foarte mare sunt potrivite corpurile de tip pendule, a caror inaltime poate fi reglata.

Pentru iluminatul exterior pe alei, sunt ideale decoruri, formele de lampi solare si pitici (cu inaltimea de 50 cm), ministalpi (cu inaltimea de 1 m) sau stalpi (cu inaltimea de peste 2 m). Fatadele pot fi suport pentru numere de casa iluminate, dar si pentru proiectoare care sa intampine musafirii ori sa-i indeparteze pe cei nepoftiti.

Puteti citi mai multe articole despre corpuri de iluminat exterior pentru gradina, terasa, balcon in blogul eco-iluminat.