Se incarca...

Azi Ai Transport Gratuit* Direct La Tine Acasă La Orice Comanda Peste 200 lei. Detalii aici

Corpuri de iluminat exterior în Eco-iluminat:

Corpuri de iluminat exterior sunt prin definiție acele corpuri de iluminat care au fost proiectate pentru folosire în spatii exterioare si care sunt foarte bine protejate împotriva pătrunderii apei si a prafului.

Cele mai apreciate sunt cele de tip aplice de exterior, montate de obicei pe perete dar putând a fi montate si pe tavan, disponibile in Eco-iluminat.ro în peste 800 de variante. Potrivite pentru iluminatul general in balcoane si pe terasele acoperite sunt lampile de tip plafoniere de exterior.

Pentru lumina de orientare, arhitecturala și de atmosfera avem peste 200 spoturi. Pentru coridoare, holuri si spatii exterioare cu înălțime foarte mare sunt potrivite corpurile de tip lustra si pendul de exterior, a căror înălțime poate fi reglata.

Pentru iluminatul exterior pe alei, sunt ideale decorurile luminoase, dar si corpurile de iluminat cu silueta de pitici (cu înălțimea de 50 cm), ministalpi (cu înălțimea de 1 m) sau stâlpi (cu înălțimea de peste 2 m). Fațadele pot fi suport pentru numere de casa iluminate, dar si pentru proiectoare care sa întâmpine musafirii ori sa-i îndepărteze pe cei nepoftiți.

Puteți citi mai multe articole despre corpuri de iluminat exterior pentru gradina, terasa, balcon in blogul eco-iluminat.