Se incarca...

Azi Ai Transport Gratuit* Direct La Tine Acasă La Orice Comanda Peste 200 lei. Detalii aici

Cum platesc

1. Cash / cu numerar / ramburs la livrare

Plata comenzii se face cash, cu numerar, în momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite și chitanța aferenta încasării.

2. Ordin de plata

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza Facturii Proforma emisa de eco-iluminat în momentul efectuării comenzii, fara nici un cost asociat transferului de bani, in afara celui perceput de banca platitorului. Factura Proforma poate fi gasita atat in e-mail-ul de confirmare a comenzii, cat si ulterior in contul dumneavoastra deschis la Eco Iluminat.

Livrarea produselor in cazul platii cu OP se va face dupa confirmarea platii. Transmiterea unei copii a OP-ului la comenzi [at] eco-iluminat.ro urgenteaza livrarea produselor.

Datele necesare efectuarii platii sunt:

  • Beneficiar: SC SUPER ECO - CASA SRL
  • Cod Fiscal: RO 25359299
  • Adresa: Aninoasa, str. Valcea nr. 60, judet Dambovita
  • Cont IBAN: RO21 BTRL 0160 1202 R971 31XX
  • Banca: Banca Transilvania SA, Suc. Targoviste 

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. isi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti sau a intregii valori a produselor. Produsele care au status de stoc "Comanda externa" sau "La comanda" pot face obiectul unor plati in avans, integrale sau partiale, dupa caz.

Pentru produsele cu ridicare de la sediul curierului, plata trebuie efectuata 100% in avans; produsele vor fi livrate la sediul curierului numai dupa ce banca noastra va confirma incasarea.