Se incarca...

Azi Ai Transport Gratuit* Direct La Tine Acasă La Orice Comanda Peste 200 lei. Detalii aici

Cum comand online

Cauta produsul de care ai nevoie: poți găsi produsul dorit direct în câmpul de căutare sau accesează categoria dorita, folosind meniul de navigare din partea stângă.

Filtrele corespunzătoare fiecărei categorii te ajuta sa găsești produsul în funcție de specificațiile sau caracteristicile de care ai nevoie. Astfel poți sa vizualizezi doar produsele care corespund cerințelor tale. Pentru o noua căutare, trebuie sa anulezi filtrele introduse inițial.

Pentru a compara produse aparent asemănătoare, odată intrat în pagina unui produs, bifează căsuța "Compara produsul". Comparația poate fi făcută numai pentru produse din cadrul aceleiași categorii. Poți sa compari maxim 4 produse odată.

Adaugă produsele în Cos apăsând butonul "Adaugă in cos".

Ca sa previzualizezi o posibila comanda, poți sa adaugi produse dorite din orice categorie în Cos și apoi sa le vizualizezi apăsând pe pictograma/butonul de Cos aflat în partea dreapta superioara. Pentru aceasta nu trebuie sa fii autentificat.

Verifica încă o data comanda

Cosul de cumpărături este situat in partea dreapta superioara, iar aici poți sa revezi lista produselor, sa modifici cantitatea sau sa renunti la unul din produsele adăugate. 

Cantitatea se alege cu butoanele "-" sau "+", care modifica cu o unitate numărul produselor dorite.

Daca ai un Voucher sau un Cod promoțional, il poți introduce în Cos și apoi apasă pe butonul "Aplica". 

Detalii pentru facturare si livrarea comenzii

Tot aici trebuie sa selectezi detaliile pentru facturare, adresa de livrare, modul de livrare si modalitatea de plata, prin bifarea uneia din opțiunile de plata disponibile.

Daca esti deja client ECO-iluminat.ro, alege secțiunea "Am deja un cont" cu datele de autentificare (e-mailul si parola ta). Ultimele date de facturare și de livrare se vor afișa automat. Le poți lăsa asa sau poți sa le schimbi.

Daca ești la prima comanda in eco-iluminat.ro, completeaza formularul "Sunt client nou" sau "Comanda fara cont" cu:

  • datele pentru facturare (obligatoriu)
  • adresa de livrare (obligatoriu)
  • modul de plata dorit;
  • modul in care doresti sa iti fie confirmata comanda (obligatoriu)
  • informații de autentificare (obligatoriu pentru crearea unui cont valid).

După ce verifici corectitudinea datelor, nu uita sa citești si sa bifezi căsuța "Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Eco iluminat"

Pentru trimiterea unei comenzi apasă butonului "Trimite comanda". In scurt timp după aceea vei primi un e-mail care confirma înregistrarea comenzii.

Salvarea datelor: Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. 

Spor la cumparaturi !