Se incarca...

Ai reducere 20% cu codul ECOPREMIUM la orice comandă mai mare de 500 lei pentru unele din produsele selecționate Ideal Lux.

Becurile cu LED - avantaje și dezavantaje față de cele clasice | eco-iluminat.ro

Becuri LED cu filament spiral

Dacă vrei să găsești cele mai bune soluții pentru iluminatul casei tale, trebuie să începi cu becurile cu care lămpile, veiozele, lampadarele luminează fiecare încăpere în parte. Așadar, vrem să vorbim astăzi cu tine despre becurile LED.

Ce sunt acestea, care sunt avantajele și dezavantajele pe care le prezintă, de unde poți cumpăra online cele mai bune becuri LED de pe piață - iată câteva informații utile, pe care le găsești mai jos, în rândurile acestui articol.

Nu uita că pe eco-iluminat.ro găsești oricând o gamă completă de corpuri pentru lumina casei tale, așa că după ce ai terminat de citit, ne vedem direct pe site. Lectură plăcută!

Ce sunt becurile cu LED?

Avantajele becurilor cu LED

Dezavantajele becurilor cu LED

Cumpără online becuri cu LED!

Ce sunt becurile cu LED?

Poate că ai auzit de la prieteni sau de pe net de becurile cu LED pentru casă. Ei bine, acestea sunt produse mult mai “eco-friendly” decât becurile incandescente sau cele tip CFL (Compact Fluorescent Lamp) lămpi compacte fluorescente, au o durată de viață mult mai mare și îți scad semnificativ costurile cu energia electrică, încă din prima lună.

De fapt, studiile arată ca aceste becuri, comparativ cu becurile incandescente, pot oferi un consum cu 80%-90% mai scăzut. Calculând o medie de utilizare zilnică de aproximativ 3 ore, un bec LED poate garanta chiar și până la 50.000 de ore de “viață”, așadar mai multă lumină, mai puține griji cu facturile.

Avantajele becurilor cu LED

Tu ce lumină vrei să ai în casă, de la cameră la cameră? Lumina calda sau rece? Ei bine, unul dintre avantajele cu care se pot lăuda becurile cu LED este dat de lumina albă, puternică, omogenă, extrem de apropiată de cea naturală.

Așa cum spuneam și puțin mai sus, becurile cu LED consumă de aproximativ 10 ori mai puțin curent electric decât cele incandescente. Apropo, știi câte ore de viață avea în medie un bec incandescent? Aproximativ 1000. Compară această valoare cu numărul de ore pe care le poate atinge un bec LED și deja îți poți face lista de cumpărături de pe eco-iluminat.ro

Comparativ cu alte tipuri de becuri, cele cu LED nu conțin substanțe toxice, precum plumbul sau mercurul. Mai mult decât atât, vin cu dimensiuni mult mai reduse, sunt extrem de rezistente la șocuri și, în lipsa unui filament (ca la becurile incandescente), nu se sparg.

În final, becurile cu LED nu produc căldură în casă și nici nu emit radiații ultraviolete, periculoase (la acest nivel redus) pentru ochii celor dragi ție. Cât despre atragerea insectelor, îți poți lua gândul de la acest lucru neplăcut. Așadar, iată câte avantaje de luat în calcul prezintă becurile cu LED.

Dezavantajele becurilor cu LED

O evaluare obiectivă a lucrurilor nu poate omite și câteva aspecte mai puțin plăcute, în privința becurilor cu LED. Așadar, primul dezavantaj al acestor produse este determinat de prețul mai mare, comparativ cu alte tipuri de becuri.

Dacă vrei să îți pui în toată casa becuri cu LED, faci o alegere excelentă, așa cum ai văzut puțin mai sus, când am vorbit despre avantajele acestui produs. Însă chiar dacă nota de plată pentru cumpărarea acestora poate fi mai mare, amortizarea investiției nu va întârzia să apară, așa că rămâi cu ochii pe facturile de energie electrică.

Încă o “bilă neagră” pusă în dreptul becurilor cu LED poate fi dată de lumina unidirecțională pe care acestea o emit. Așadar, fie alegi un model de bec LED cu lentile (sistem ce uniformizează lumina emisă), fie trebuie să iei în calcul un sistem de iluminat cu mai multe becuri LED, astfel încât să obții dispersia dorită.

Cumpără online becuri cu LED!

Te așteptăm pe site cu o gama completa de becuri LED, pentru un iluminat exact așa cum îți dorești, indiferent de spațiul casei tale. Lumina pe care o emană îți oferă putere maximă de concentrare, fiind excelente pentru spații precum baia, bucătăria sau camera de lucru. Așa că începe să pui în coș becurile cu LED pentru casa ta, iar dacă ai nelămuriri în privința vreunui produs, nu ezita să ne ceri sfatul la 0752 173 302!

Articole asemanatoare

Iluminatul cu becuri LED - beneficii pentru sănătate și aplicații casnice
Iată care sunt direcțiile stilistice pentru 2019, în materie de corpuri pentru iluminat.
Tu știi ce lumină se potrivește cel mai bine pentru casă? Este o întrebare pentru care am vrea să găsim astăzi împreună un răspuns, ...
Iluminatul economic - 3 pași simpli prin care poți reduce rapid costurile cu energia electrică
Care este nivelul de iluminare necesar pentru bucatarie, living, dormitor. Cat de puternic trebuie iluminata o camera si cum calcula...
Prietenul tău cel mai bun s-a mutat în sfârșit în propriul său apartament, spunând astfel Adio! anilor în care locuia în chirie?
Știm că îți dorești ca în casa ta să existe întotdeauna un aer familiar, de care să te bucuri de îndată ce ai făcut primii pași în i...
Chiar dacă pare un lucru ce ar ocupa ultimul loc de pe lista cu griji, atunci când te afli în plin proces de amenajare a locuinței, ...
Dacă alegi să schimbi modul în care locuința ta este luminată, optând astfel pentru un sistem de iluminat inteligent, ai parte de o ...
Cum arată casa de vis la interior? Dar la exterior? Este o întrebare ce primește alte și alte răspunsuri de la an la an. Însă noi sp...