Se incarca...

Ai reducere 20% cu codul ECOPREMIUM la orice comandă mai mare de 500 lei pentru unele din produsele selecționate Ideal Lux.

Amenajarea mansardei - corpuri de iluminat ce se pot integra perfect în acest spațiu

Amenajarea mansardei cu corpuri de iluminat

Vrei să transformi spațiul mansardei într-un loc de joacă pentru copii, sau chiar într-o oază de relaxare pentru tine și jumătatea ta? Atunci nu trebuie să ignori un aspect extrem de important: corpurile de iluminat pe care urmează să le integrezi în acest decor.

Chiar dacă de cele mai multe ori, ferestrele largi ale mansardei permit luminii naturale să inunde această încăpere a casei, corpurile de iluminat (alese într-un mod inspirat) oferă viață și culoare, după lăsarea întunericului. Vrei să vezi ce poți cumpăra online de pe site-ul nostru, pentru mai multă lumină în mansardă? Nu trebuie decât să citești acest articol până la final și să faci apoi o sesiune de shopping online, pe eco-iluminat.ro. Sa începem:

Pentru a ști exact ce corpuri de iluminat să cumperi pentru mansardă, pleacă de la o întrebare cât se poate de simplă: În ce se va transforma acest spațiu, după amenajarea / renovarea sa? Ei bine, să mergem pe 3 direcții diferite, pentru a vedea ce opțiuni ai la dispoziție:

Spațiu de joacă pentru copii

Zona voastră de relaxare

Bucatarie modernă

Spațiu de joacă pentru copii

Un spațiu de joacă pentru copii trebuie să ofere libertate de mișcare și multă culoare celor mici, pentru ca orele petrecute într-un astfel de perimetru să fie cât mai distractive. Dacă vrei să amenajezi în mansardă un loc suplimentar de joacă pentru micuți, atunci corpurile de iluminat pe care le montezi aici trebuie să reprezinte unul dintre principalele elemente de decor.

Îți recomandăm corpuri de iluminat supradimensionate, cu abajururi viu colorate, pe care le poți cumpăra online chiar de pe eco-iluminat.ro. Armonia acestui spațiu se bazează foarte mult și pe lumina pe care sursele de lumină o eliberează, deci fii inspirat și cumpără becuri cu lumină caldă. Mai multe despre acest tip de lumină, poți citi chiar aici.

Zona voastră de relaxare

Te-ai gândit să îți transformi mansarda în spațiu de relaxare? Atunci cele mai potrivite corpuri de iluminat pentru acest proces de amenajare sunt lampadarele, candelabrele sau veiozele. IMPORTANT: toate aceste corpuri de iluminat trebuie să emane lumină caldă, pentru că transformă acest spațiu într-un cadru intim și învăluit în armonie.

Acest tip de lumină este o alegere cât se poate de inspirată, în cazul în care vrei să ai parte de propria ta oază de liniște, pentru a citi romanul preferat, sau pentru a te uita la un serial bun. Vrei să instalezi un candelabru în acest spațiu? Mergi pe aceasta variantă doar în cazul în care tavanul este suficient de înalt, astfel încât să nu vă încurce.

Bucătărie modernă

Dacă spațiul îți permite, poți muta în mansarda casei bucătăria, câștigând astfel mai mult spațiu la parterul casei tale. Poți apoi începe un proiect de revitalizare a fostului spațiu pentru gătit / mâncat, de la nivelul inferior al imobilului, transformându-l într-o cameră de relaxare sau în propria ta sală de fitness.

Dar întorcându-ne la bucătăria ta din mansardă, îți recomandăm să cumperi online de pe eco-iluminat.ro spoturi cu LED, care să lumineze direct pe zona ta de lucru de pe blat, dedicată gătitului. Lumina rece pe care acestea o emană poate oferi mai multă putere de concentrare, atât de necesară în momentele în care vrei să gătești ceva gustos pentru cei dragi.

La fel ca în cazul de mai sus, în care discutam despre amenajarea livingului în zona mansardei, poți instala aici un candelabru sau o lustră, atât timp cât spațiul îți permite. Vrei ca bucătăria să fie un loc în care să poți mișca în voie, atunci când pregătești masa pentru familia ta, nicidecum un loc încărcat până la refuz cu obiecte ce claustrează.

Pentru mai multe idei de amenajare a mansardei, intră chiar acum pe eco-iluminat.ro și treci cu atenție prin întreaga listă cu produse. De la candelabre la spoturi LED, de la lustre la veioze cu abajur sau lampadare, vei găsi în catalogul nostru online absolut tot ce vrei, pentru ca mansarda casei tale să fie luminată așa cum vrei, în absolut fiecare noapte.

Produse recomandate

Suspensie Ideal Lux, CLOWN SP8 COLOR, 100944

15%

1.612,37 lei

1.896,90 lei (-284,53 lei)

Adauga in cos
Suspensie SARANDON 10x10W G4

1.192,90 lei

Adauga in cos
Pendul mansarda Hatteras Bay, cupru, D-60cm, H=57-147cm, 1x200W-E27

10%

4.967,01 lei

5.518,90 lei (-551,89 lei)

Adauga in cos
Lustra din metal cu tija de lemn, Titti Pl6 157160

771,90 lei

Adauga in cos
TARBES 94188 Eglo, pendul E27 D-325 negru-mat

28%

115,13 lei

159,90 lei (-44,77 lei)

Adauga in cos
Pendul CITY LOFT Medium, nichel, H:145.9cm

10%

2.546,91 lei

2.829,90 lei (-282,99 lei)

Adauga in cos
Aplica Circus Ap11 Rosso 153520

765,90 lei

Adauga in cos
Lustra mansarda Organique, bronz, D-62cm, H=58-229cm, 5x60W

10%

4.287,51 lei

4.763,90 lei (-476,39 lei)

Adauga in cos
Lustra NIVEN 9x10W G4

1.230,90 lei

Adauga in cos