Se incarca...

Azi Ai Transport Gratuit* Direct La Tine Acasă La Orice Comanda Peste 200 lei. Detalii aici

3 corpuri ce asigură un iluminat profesional în spațiile comerciale

Magazinele cu iluminat profesional

Decizia de cumpărare a unui client este determinată de o serie de factori precum: prețul, calitatea, garanția oferită de producător, specificațiile tehnice și chiar ambianța din magazinul în care se află.

Ambianța dintr-un magazin poate însemna:

  • Muzica de fundal, în ton cu atmosfera acelui spațiu sau cu modul în care brandul respectiv se poziționează;
  • Elementele de decor ce transformă un spațiu banal într-un loc plin de viață, de unde poți cumpăra produse pe măsura nevoilor tale;
  • Lumini calde sau reci, ce pun foarte bine în evidență produsele de pe raft, transformând totodată un astfel de perimetru într-o loc mult mai familiar.

Doar câteva corpuri de iluminat pentru interior pot transforma un magazin oarecare într-un spațiu prietenos, în care clienții să se bucure de o experiență de cumpărare excelentă. Iată care sunt acestea:


Sistemele de iluminat cu LED

Becurile tip LED au o durată de viață foarte mare și sunt extrem de recomandate în magazine, spații în care lumina stă aprinsă pentru foarte mult timp. Lumina rece pe care aceste becuri o pot emana este perfectă pentru a pune în evidență detaliile produselor de pe raft. Știai că un bec LED nu este neapărat sinonim cu temperaturile ridicate de culoare? Există și surse de lumină cu LED ce emană o lumină caldă, pentru a oferi un aer familiar magazinului respectiv.

Lumina caldă înseamnă “armonie”, “confort”, “acasă”. Deci cu cât clienții se vor simți mai bine în atmosfera prietenoasă a magazinului respectiv, cu atât șansele ca un produs să fie cumpărat din acel loc vor crește.

Știai că becurile cu LED nu conțin plumb sau mercur și oferă o rezistență sporită în fața șocurilor fizice?

Poți afla aici mai multe despre diferențele dintre lumina calda si lumina rece.


Lămpile compacte cu halogenuri metalice

Sunt corpuri de iluminat ce emană un flux puternic de culoare albă, punând în evidență până și cele mai mici detalii ale unui produs de pe raft. Lămpile compacte cu halogenuri metalice sunt utilizate de cele mai multe ori în iluminatul de accent al vitrinelor.

Aceste surse de lumină au o durată de viață foarte mare, iar fluxul de lumină al acestor surse este distribuit uniform, acoperind întreaga suprafață a unui produs, indiferent de forma sau de dimensiunile acestuia.


Lămpile fluorescente

Lămpile cu becuri fluorescente emit o lumină plăcută, perfectă pentru ambianța unui magazin în care clienții se simt ca la ei acasă. La fel ca sistemele cu becuri LED sau ca lămpile compacte cu halogenuri metalice, aceste surse pot sta aprinse fără probleme pentru perioade lungi de timp. Becurile fluorescente vin într-o mulțime de forme:

  • Becuri fluorescente tip spirală;
  • Becuri fluorescente tip grilă;
  • Becuri fluorescente tip deco - globuri, lumânări etc
  • Becuri fluorescente tip tub.

Gama variată de forme și dimensiuni permite integrarea acestor becuri în diferite decoruri de magazin, fiind utilizate fie ca surse de lumină unitare, fie încadrate în corpurile potrivite de iluminat.

Dacă vrei să afli care sunt cele mai potrivite corpuri de luminat pentru spatiile comerciale de pe site-ul nostru alege din selectia de mai jos si cere-ne oricând sfatul la numărul de telefon: 0752 173 302 !