Se incarca...

Ai reducere 20% cu codul ECOPREMIUM la orice comandă mai mare de 500 lei pentru unele din produsele selecționate Ideal Lux.

Iluminatul în dormitor - atmosferă, intimitate, relaxare

Dormitor iluminat

După ușile acestei încăperi se află o mulțime de răspunsuri pe care le cauți în fiecare seară, oameni dragi ție, momente frumoase și ore bune de somn. Pentru că dormitorul trebuie să fie gândit ca un spațiu special, orice element de decor trebuie ales cu mare grijă, orice piesă de mobilier trebuie să ofere confortul dorit, orice corp de iluminat trebuie să emane exact acea lumină pe care o cauți, fie aceasta lumina calda sau rece.

Dacă gusturile în materie de design interior nu se discută, putem găsi cu fiecare dintre voi un numitor comun în ceea ce privește iluminatul acestei încăperi. Cum trebuie să fie luminile din dormitor? Care sunt cele mai potrivite corpuri de iluminat de aici? Lumina pe care o emană trebuie să fie caldă sau rece? Iată la cât de multe întrebări vom răspunde astăzi, așa că rămâi cu noi până la final și află toate informațiile pe care ți le-am pregătit.

1. Corpuri de iluminat potrivite

2. Lumina caldă sau lumina rece

3. Iluminatul din dressing

4. Control de la distanță


1. Corpuri de iluminat potrivite

O mulțime de corpuri de iluminat se pot integra perfect în decorul acestei încăperi, însă despre modul în care acestea te ajută pe tine să transformi dormitorul într-un spațiu de odihnă, discutăm chiar acum.

Trebuie să știi că dimensiunile corpurilor de iluminat sunt foarte importante, pentru că dacă sunt alese cu grijă, nu vor sufoca restul spațiului. Așa că un prim pas pe care trebuie să îl faci, înainte de a comanda de pe site-ul nostru atâtea corpuri de iluminat câte vrei, este să faci o serie de măsurători, începând cu dimensiunile propriu-zise ale încăperii și terminând cu dimensiunile pieselor de mobilier.

Cât despre corpurile de iluminat pe care le poți integra foarte bine în decorul acestei încăperi, noi îți punem la dispoziție o listă întreagă de corpuri pentru iluminat, pentru ca nopțile tale să fie mai armonioase ca niciodată, din momentul în care ai aprins lumina în această cameră.

Îți recomandăm:

  • Lampadare cu abajur - pentru serile în care vrei să te bucuri de o carte bună;
  • Candelabre - pentru o atmosferă călduroasă și plină de grație în acestui spațiu;
  • Veioze - pentru a-ți spune ție noapte bună, înainte de culcare;
  • Lămpi de birou - pentru a lucra de acasă, într-un spațiu mai mult decât primitor. 

2. Lumină caldă sau lumină rece

Află că cea mai potrivită lumină pentru dormitorul tău este cea caldă, cu un indice K cât mai apropiat de 2700°. Nu îți dorești ca această cameră să fie inundată cu o lumină albă rece, potrivită mai degrabă pentru baie sau bucătărie, locuri în care ziua începe, nu se termină. În dormitor, lumina caldă oferă confort, relaxare, armonie, împingându-te ușor către somn.

Indiferent de corpul de iluminat pe care îl achiziționezi online de pe site-ul nostru, ține cont de un detaliu cât se poate de important, înainte de a plasa comanda respectivă: încăperi diferite - temperaturi de culoare diferite. Doar în acest mod te bucuri la intensitate maximă de lustrele, lampadarele, aplicele de perete sau de absolut orice alt corp de iluminat cumperi pentru casă.


3. Iluminatul din dressing

Dressing-ul reprezintă un spațiu pe care din ce în ce mai multe dormitoare îl înglobează, de aceea, iluminatul de aici contează la fel de mult. Ultimul lucru pe care ți-l dorești dimineața, atunci când vrei să alegi piesele vestimentare din ziua respectivă, este să ai parte de o lumină slabă în dressing.

De aceea, acest loc este poate singurul din întreg perimetrul dormitorului în care becurile led cu lumina rece pot fi de folos, deoarece lumina rece conturează detaliile, crește puterea de concentrare și este mai mult decât potrivită pentru un START matinal așa cum îți dorești. Poți opta pentru o plafonieră pe bază de senzor, cu un consum redus de energie, poziționată la o distanță de cel puțin 30 de centimetri față de raftul de haine.


4. Control de la distanță

Optează pentru un control inteligent al luminii din dormitor, pentru a te bucura de mai mult confort și relaxare, atunci când vrei să închizi sau să deschizi luminile din acest spațiu. O telecomandă cu infraroșu (exact precum sunt cele care se folosesc la televizor) rezolvă rapid această problemă. Dar dacă vrei să implementezi în întreaga casă un sistem de iluminat inteligent, noi credem că faci o alegere mai mult decât inspirată, iar avantajele nu vor întârzia să apară:

  • Facturi mai mici
  • Siguranță sporită în timpul concediilor
  • Grad redus de poluare al becurilor LED

Intră chiar acum pe eco-iluminat.ro și comandă online toate corpurile de iluminat potrivite pentru spațiul dormitorului tău, pentru a transforma acest loc într-o oază de liniște și relaxare. Dacă ai nevoie de ajutor, noi îți stăm oricând la dispoziție la 0752 173 302, așa că nu ezita să o faci cu cea mai mare încredere.

Produse recomandate

Articole asemanatoare

Bentița LED cu senzori de miscare pentru iluminat la marginea mobilierului, sub pat, în dressing, în camera copilului, in living și ...