Se incarca...

Ai reducere 20% cu codul ECOPREMIUM la orice comandă mai mare de 500 lei pentru unele din produsele selecționate Ideal Lux.

Iluminat cu LED si senzori pentru mobilier

Astăzi suntem foarte entuziasmați, deoarece am descoperit o bentiță cu LED ce revoluționează iluminatul prin utilitate și modul ușor de instalare. Rareori ne-a fost dat sa vedem un corp de iluminat atât de versatil, ieftin și economic în utilizare. Bentița LED cu 2 senzori de mișcare Pidio a fost proiectată special pentru a fi atașată la marginea mobilierului, fie ca este el în camera copilului, în baie, în dormitor sau în dressing.

In momentul în care senzorii iți detectează mișcarea la marginea mobilierului, bentița cu LED-uri va inunda cu lumină albă caldă baza patului, mobilierul de baie, oglinda ori hainele din șifonier. Lumina este deosebit de plăcută, deoarece este o lumina indirectă, cu nuanță albă caldă, care nu o sa deranjeze ochii bebelușului tău sau ai partenerului care doarme.

Atât benzile cu LED cat și cei doi senzori, cate unul pentru fiecare bentiță - se atașează ușor, cu dublu adezivul inclus.

Senzorii iți detectează mișcarea într-un unghi de 100 grade și la o distanta de pana la 3,5m. Poți sa reglezi lumina astfel încât sa stea pornita pentru un interval cuprins intre 30 secunde și 6 minute de la momentul la care a detectat ultima mișcare.

Nu în ultimul rand, garanția de 5 ani care însoțește acest produs iți oferă siguranța investiției în tot acest timp. Pentru mai puțin de 10 EUR pe an, ești sigur ca te vei delecta folosind în fiecare noapte acest produs cu adevărat excepțional !

Galerie foto

Produse recomandate

Articole asemanatoare

Dormitorul este locul în care cauți de fiecare dată relaxarea și liniștea pe care niciun alt spațiu nu ți le poate oferi.