Se incarca...

Ai reducere 20% cu codul ECOPREMIUM la orice comandă mai mare de 500 lei pentru unele din produsele selecționate Ideal Lux.

Lumină bună la birou - concentrare și randament cu sursele de lumină potrivite


La job, amplasarea biroului tău într-un spațiu poate fi total potrivnică randamentului maxim pe care îl poți oferi într-o zi plină de provocări. Iar această afirmație se poate baza cu ușurință pe o mulțime de factori: ai biroul fix sub un aparat de aer condiționat, colegul tău din stânga este prea gălăgios, scaunul de birou îți poate provoca la final de program dureri în zona lombară etc.

Chiar și lumina de care dispui îți poate pune bețe în roate la job, dar asta nu înseamnă că trebuie să lucrezi într-un mediu slab luminat sau învăluit într-o lumină total nepotrivită pentru ochi. Citește până la final acest articol, intră apoi pe site și cumpără cele mai potrivite corpuri de iluminat pentru o flux de muncă excelent, indiferent de oră, indiferent de zi!

Dar să începem cu începutul. Iată cum poți avea parte de o lumină convenabilă la birou:

Fă-ți timp să îți încarci bateriile cu lumina naturală

Într-un spațiu de birouri trebuie să te obișnuiești cu multe lucruri pe care, în mod normal, nu le-ai accepta absolut deloc în spațiul casei tale (discutăm aici exclusiv despre modul de aranjare al corpurilor de birou și stilul de iluminat dintr-un anumit perimetru). De cele mai multe ori, în birouri se instalează neoane, pentru a compensa din plin lipsa luminii naturale.

Chiar dacă din punctul de vedere al proprietarului clădirii, acestea sunt cea mai eficientă variantă de iluminat, neoanele pot fi o adevărată bătaie de cap (la propriu), mai ales că unele scot și sunete agasante, de fiecare dată când sunt aprinse. Dacă poți face asta, încearcă să le ții închise pentru cât mai mult timp posibil, bucurându-te în schimb de orele în care lumina naturală inundă întregul birou.

Dacă însă spațiul în care lucrezi blochează pătrunderea luminii de afară, este important să faci pauze de la iluminatul supărător din birou, profitând de beneficiile luminii naturale. Aceasta alegere te poate face mai relaxat, mai calm, iar randamentul tău poate avea numai de câștigat de pe urma contactului direct cu lumina naturală.

Lumină ambientală pentru biroul tău

Dacă ți se permite să ai pe birou anumite obiecte personale, cel mai inspirat lucru pe care îl poți face este să îți creezi un spațiu confortabil, începând cu scaunul de birou pe care trebuie să stai câteva ore bune pe zi și terminând cu lumina de care te bucuri. O lampa minimalistă pe birou și un lampadar cu design fresh (pus exact lângă tine) pot face adevărate minuni, în cazul în care funcționează simultan, oferind astfel un climat ambiental numai bun pentru randamentul tău.

Dar pentru că te afli într-un spațiu public, mare grijă la cum le poziționezi. Dacă ție îți surâde ideea unui iluminat plăcut în mini-zona ta de lucru, cei de lângă tine pot avea anumite obiecții în privința noului tău decor. Încearcă să poziționezi aceste corpuri de iluminat astfel încât să concentreze lumina emanată doar către biroul tău, nu și către birourile celor din jur.

Bandă cu becuri LED

Poate ca odată ce ai cumpărat becuri LED pentru casa, ai vrea să te bucuri de utilitatea lor și la birou. Dar dacă nu îți sunt permise modificări majore în spațiul tău de lucru, sau dacă pe colegi îi poate deranja lumina venită de la o lampa LED, poți veni cu o soluție extrem de eficientă, găsită cu doar câteva click-uri pe eco-iluminat.ro: benzile cu LED.

Fiind extrem de flexibile și concentrând întreaga lumină către un spațiu restrâns, aceste corpuri de iluminat oferă un cadru de lucru excelent, datorită luminii reci pe care o emană. Dacă nu știai, lumina rece este cea mai apropiată de cea naturală - ca temperatură de culoare - oferindu-ți mai multă putere de concentrare și o atenție mai mare pentru detaliile unor task-uri. Așadar, intră chiar acum pe site-ul nostru și fă toate cumpărăturile de care ai nevoie, pentru a avea mereu lumina potrivită pe biroul tău de la muncă!

Articole asemanatoare

Lampa de birou potrivită, aleasă în funcție de spațiul disponibil de pe birou, înălțimea piciorului sau modul în care abajurul se po...
Lampadarele sunt obiecte versatile, pentru ca iti permit multe scenarii de lumina, adaptate la locul in care le folosesti. Un corp d...