Se incarca...

Azi Ai Transport Gratuit* Direct La Tine Acasă La Orice Comanda Peste 200 lei. Detalii aici

Alegerea celui mai bun model de lampă pentru birou

Cum alegem cel mai bun model de lampă de birou

Lampa de birou potrivită, aleasă în funcție de spațiul disponibil de pe birou, înălțimea piciorului sau modul în care abajurul se poate ajusta, joacă după lăsarea întunericului un dublu rol:

  1. Oferă exact cantitatea de lumină de care ai nevoie
  2. Joacă un rol estetic în amenajarea spațiului respectiv.

Vrem să îți spunem cum poți cumpăra modelul potrivit de lampă pentru birou, așa că te rugăm să citești acest articol până la final. Iată 3 modele diferite, pe care le poți găsi și pe eco-iluminat.ro, în categoria “Lampi birou”:

Lampa birou cu brate reglabile

Lampa de birou cu tijă ajustabilă

Un astfel de model este ideal pentru iluminatul ambiental, cât și pentru cel de zonă. Principala caracteristică a unei astfel de lămpi pentru birou constă în ușurința cu care unghiul fascicolului luminos poate fi ajustat, în funcție de spațiu sau de modul în vrei ca lumina să cadă pe suprafața de lucru. Brațul mobil al acestui tip de lampă poate fi prevăzut cu mai multe tije, sau chiar cu mai multe becuri.

Lampa birou cu clips de prindere

Lampa de birou cu o clemă de prindere

Se bucură de o flexibilitate maximă, putând fi prinsă cu ușurință de orice muchie. De cele mai multe ori, lămpile de birou ce dispun de clemă pentru prindere intră totodată și în categoria despre care am vorbit puțin mai sus. Motivul este unul cât se poate de simplu: aceste corpuri de iluminat îmbină de foarte multe ori mobilitatea părții mobile (gâtul de susținere a becului / becurilor) cu adaptabilitatea sistemului de prindere (cu ajutorul clemei), în funcție de suprafața pe care vrei să prinzi corpul de iluminat.


Lampa de birou cu lupă

În final, cel de-al treilea model de lampă pentru birou este cel cu lupă, pentru că atunci când lucrezi cu obiecte de mici dimensiuni, trebuie să te poți baza pe 2 elemente importante: lumină bună și atenția sporită la detalii. Este astfel facilitată munca de finețe, precum cea întâlnită în proiectele migăloase, desfășurate pe suprafețe foarte mici, sau cu unghiuri greu de manipulat.

Lămpi pentru birou - direcții de stil pentru 2019

Ca în fiecare an, experții în amenajări interioare au trasat și pentru 2019 o serie de direcții stilistice, pe care ți le prezentăm mai jos, pentru a-ți cumpăra o lampă de birou în ton cu ultimele trenduri. Cele mai în vogă stiluri pentru acest an rămân:

Lampa birou scandinava

Stilul scandinav

Se caracterizează prin linii cât mai simple și o paletă de culori construită în jurul notelor reci: navy, alb, gri.

Lampa clasica de birou

Stilul clasic

Este potrivit pentru orice încăpere a casei tale. Găsești la noi pe site o mulțime de corpuri pentru iluminat ce respectă liniile acestui stil, deci nu trebuie decât să treci cu multă atenție și răbdare prin categoriile principale de pe eco-iluminat.ro

Lampa birou modern retro

Stilul modern - retro

Se caracterizează prin mix-uri cromatice îndrăznețe, ce acoperă o paletă contrastantă de culori, materiale ce îmbină clasicul cu modernul, linii futuriste ce au la bază unghiuri convenționale.

Articole asemanatoare

Lumină bună la birou - concentrare și randament cu sursele de lumină potrivite
Lampadarele sunt obiecte versatile, pentru ca iti permit multe scenarii de lumina, adaptate la locul in care le folosesti. Un corp d...