Se incarca...

Ai reducere 20% cu codul ECOPREMIUM la orice comandă mai mare de 500 lei pentru unele din produsele selecționate Ideal Lux.

Care este cea mai potrivită lumină pentru baia ta

Corpuri de iluminat pentru baie

Sursa foto: EGLO Leuchten GmbH. 

Baia este un spațiu aparte din casă, deoarece aici renunțăm la orice grijă și la absolut orice lucru ce are legătură cu zgomotul din exterior. Baia este un loc special, în care ne încărcăm cu energie pozitivă după o baie lungă și fierbinte, de aceea, fiecare colț al acestei încăperi trebuie să emane armonie, liniște și relaxare.

Luminile sunt extrem de importante în tot acest proces de “încărcare a bateriilor”, iar corpurile de iluminat emană lumina ce ne face atât de mult bine, în timpul unei relaxări binemeritate. Însă pentru a ne bucura de o culoare optimă a luminii oferite, precum și de o ambianță plăcută, este important să știm cum să alegem sursele de lumină pentru baie. Așadar, iată ce trebuie să faci pentru a cumpăra mereu cele mai bune corpuri de iluminat pentru acest loc:

Lumină pentru activități specifice

Pentru că timpul te presează, dimineața, ai nevoie de o lumină extrem de practică, atunci când ești în baie, pentru a-ți face rapid toaleta matinală. Fiecare membru al familiei este practic dependent de lumina de lucru din baie, oferită cel mai bine de corpuri verticale de iluminat, ce oferă o lumină rece, potrivită pentru a scoate în evidență absolut orice detaliu al feței. Bărbierit, machiat, cosmetică facială sau aranjarea părului - lumina de lucru este vitală pentru spațiul băii, iar dacă nu dispui încă de așa ceva, intră pe site-ul nostru și ia-ți acum benzi cu LED-uri pentru cele mai luminoase dimineți.

Lumina ambientală

Lumina ambientală pe care corpurile de iluminat o emană în baia ta îți oferă relaxare și confort, după o zi plină de activități. Imaginează-ți doar o baie fierbinte cu spumă, în care tu uiți de rapoarte sau întâlniri obositoare, iar lumina oferită de plafoniere este întotdeauna caldă, opusă celei de lucru (lumina rece > 5000 K), despre care am discutat puțin mai sus. În funcție de corpul de iluminat pe care îl alegi pentru lumina ambientală, hotărăști practic atmosfera întregului spațiu. Dacă alegi un candelabru, poți decora întreaga baie cu mult mai multă grație, iar dacă alegi plafoniere sau spoturi, poți merge pe linii mult mai minimaliste, precum și pe o cromatică mult mai simplă.

Lumina de contrast

Lumina de contrast sau lumina de accent are scopul de a creiona anumite linii ale elementelor de decor pe care le găsim în spațiul băii. Complementaritatea este caracteristica principală a luminii de accent, fiind de altfel o lumină de suport pentru lumina ambientală. Corpurile și elementele de decor sunt puse în evidență prin lumina caldă emanată de aceste corpuri de iluminat. Cele mai potrivite elemente, în acest context, sunt spoturile încastrate sau aplicele, pe care le poți comanda chiar acum de pe eco-iluminat.ro

Corpuri de iluminat pentru toate gusturile

Dacă vrei să îți amenajezi baia exact așa cum ai visat mereu, nu uita de corpurile de iluminat. Pentru că aceste obiecte pot oferi acea paletă de intimitate și armonie acestui spațiu special, nu trebuie decât să intri pe site, să treci fără grabă prin toate produsele și să pui în coșul de cumpărături absolut tot ce vrei. Ai plasat o comandă mai mare de 200 de lei? Perfect! Pentru că orice livrare mai mare de această sumă este GRATUITA.

Galerie foto

Produse recomandate

Stuttgart 8227 Rabalux, plafoniera baie

261,90 lei

Adauga in cos
Aplica Ideal Lux, CAMERINO AP4 27104

15%

320,37 lei

376,90 lei (-56,53 lei)

Adauga in cos
Aplica baie Eglo Palmera 95143 1x4,5W-LED, nichel

209,90 lei

Adauga in cos
Plafoniera IP44 cu senzor miscare 360° HF BARI-M, E27, 5s-30min, max.6m

10%

179,91 lei

199,90 lei (-19,99 lei)

Adauga in cos

Articole asemanatoare

Ca sa ai o atmosfera plăcută în baie, lumina trebuie sa fie alba calda, ca sa redea corect culorile. Ingredientul secret pentru armo...