Se incarca...

Azi Ai Transport Gratuit* Direct La Tine Acasă La Orice Comanda Peste 200 lei. Detalii aici

Becuri LED în Eco-Iluminat

Dacă vrei să îți cumperi becuri LED pentru casă, aici este locul potrivit, pentru că te așteptăm cu o gamă completă de produse, pentru un iluminat așa cum îți dorești, indiferent de spațiul casei tale.

Peste 200 de modele de becuri LED

Becuri LED cu soclu E27, cu soclu E14, GU10, G4, sau G9, tuburi T8 cu LED, iar lista poate continua astfel încât să ai în coșul de cumpărături exact produsele pe care le căutai.

Becuri LED cu luminozitate diversă

În funcție de încăpere, luminozitatea acestor becuri LED asigură confort sau fluxul potrivit de lumină, necesar în activități ce presupun concentrarea și atenția la detalii: bărbierit, machiat etc. Becuri smart si becuri inteligente te ajuta sa controlezi iluminatul interior de pe smartphone si ofera functii noi, folosind chiar intrerupatorul existent in perete.

Becuri LED cu forme diferite

Formele becurilor LED pe care le găsești mai sus acoperă o gamă completă (glob, lumânare, reflector, sferică etc), în timp ce durata medie de viață este cuprinsă între 1500 și 30000 de ore.

Iluminatul cu becuri LED este extrem de convenabil, datorită schimbării mult mai rare a acestora, iar mediul înconjurător se bucură astfel de o grijă mult mai mare pentru protejarea sa.